Παροχές

Ξενοδοχείο Γλάρος Διαφανί εγκαταστάσεις & υπηρεσίες - Ξενοδοχείο Γλάρος

Ξενοδοχείο Γλάρος Διαφανί εγκαταστάσεις & υπηρεσίες

  • Πλυντήριο με κέρματα στη ρεσεψιόν
  • Τηλεφωνικό κέντρο με ανεξάρτητο τηλέφωνο στο δωμάτιο για τις εισερχόμενες κλήσεις
  • Δωρεάν ασύρματο Internet (ζητήστε τον κωδικό στη ρεσεψιόν)
  • Υπηρεσία δωματίου κάθε μέρα
  • Αποθήκευση αποσκευών δωρεάν
  • Δωρεάν χώρος στάθμευσης
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο κατόπιν αιτήματος (με επιπλέον χρέωση)
  • Φρέσκο πρωινό από χειροποίητα και τοπικά προίόντα κατόπιν αιτήματος (πρόσθετη υπηρεσία)
    * Πρωινό με χρέωση 5 € / άτομο

Αυθεντική ελληνική φιλοξενία

Οι άνθρωποι της Καρπάθου έχουν επενδύσει στον τουρισμό και τα καταλύματα και είναι έτσι πιστοί στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά τους, το οποίο μπορείτε να δείτε στις πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, όπου οι άνθρωποι ντύνονται με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, περνώντας στην παράδοση τους στις επόμενες γενιές. Η Κάρπαθος αποτελείται από 10 χωριά με συνολικό πληθυσμό 6.000 ανθρώπων πιστοί στην παράδοση και την φιλοξενία.
Να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από την πιο αυθεντική έκφραση του κόσμου και την γνωστή ελληνική φιλοξενία!

Απολαύστε την Κάρπαθο
Η Κάρπαθος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα κοσμοπολίτικα νησιά καθώς έχει πολλά μπαρ και κλαμπ. Στην Κάρπαθο θα ζήσετε αξέχαστες διακοπές και θα απολαύσετε κάθε στιγμή.

Στην Κάρπαθο θα βρείτε μοναδικές παραλίες και ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον το οποίο εντάσετε στο πρόγραμμα Natura

Πρόσβαση στο νησί

Συνδέσεις με άλλα λιμάνια
Από το λιμάνι του Πειραιά υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων προς τα λιμάνια της Καρπάθου και η διαδρομή με στάσεις και σε άλλα νησιά διαρκεί περίπου 20 ώρες. Κλείνοντας άμεσα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας το ταξίδι σας θα είναι πιο άνετο και ξέγνοιαστο. Η Κάρπαθος υπάρχουν δύο λιμάνια που εξυπηρετούν τα πορθμεία. Το Διαφανί είναι το λιμάνι της βορείου Καρπάθου, ενώ τα Πηγάδια είναι το λιμάνι της Νοτίου.

Το Διαφάνι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό με τα μικρά σπίτια και πολλές ψαρόβαρκες.  Τα Πηγάδια είναι μια σύγχρονη πόλη με πλούσια τουριστική υποδομή και όλες τις ανέσεις για τους επισκέπτες.

Συνδέσεις με άλλα λιμάνια
Η Κάρπαθος έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα ακόλουθα λιμάνια: Πειραιά, Ανάφη, Χάλκη, Ηράκλειο (Κρήτης), Καρπάθου (Διαφάνι), την Κάσο, Μήλο, Ρόδο, Σαντορίνη, Σητεία (Κρήτη).

Αεροπορική σύνδεση.
Η Κάρπαθος διαθέτει ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, με δυο αεροδιαδρόμους. Το αεροδρόμιο είναι διεθνές και εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις από πολλές χώρες. Οι πτήσεις εσωτερικού εκτελούνται από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο. Κάσο και Σητεία (Κρήτη).